Werkestafette Amsterdam

De Werkestafette is een succesvolle, coöperatieve methode om werk te vinden. 60% van de deelnemers heeft binnen een half jaar betaald werk. In Amsterdam vonden al zeven Werkestafettes plaats, in Zaanstad en Haarlem reeds twee.

Aanmelden als deelnemer voor de achtste Werkestafette Amsterdam

De achtste Werkestafette Amsterdam start maandagochtend 15 januari 2018 en loopt door tot en met maandagochtend 26 februari. Elke maandagochtend is er een bijeenkomst van 9:30-13:00 uur. Verderop lees je wat de Werkestafette inhoudt.

Klik hier om je aan te melden als deelnemer

Informatiebijeenkomst Werkestafette Amsterdam

Voorafgaand aan achtste Werkestafette is er op maandagochtend 8 januari een informatiebijeenkomst. Daar laten we zien hoe de Werkestafette werkt, wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Je kunt je daar ook meteen aanmelden voor deelname.

Klik hier om je in te schrijven voor de informatiebijeenkomst

Ex-deelnemers zijn enthousiast. Een paar aanbevelingen:

“Ik kreeg enorm veel energie van de samenwerking in mijn groep”
“De Werkestafette gaf me een nieuwe kijk op werk vinden”.
“In mijn groep had de helft van de deelnemers na vier weken werk.”
“Leuk, energieopwekkend, collegiaal, gefocust, meedenken, een verademing
 “Aanrader, professioneel georganiseerd, prettig gebracht, breed aanbod van aandachtspunten, goeie oefeningen”
 “Doen! Het is leuk en spannend, je staat niet meer alleen, het is een warm bad.”

Hoe werkt het?

Principe van de Werkestafette: het is gemakkelijker en leuker om voor een ander te bellen, mailen, of bij een werkgever binnen te stappen, dan voor jezelf. En je helpt gemakkelijker een ander om zijn mogelijkheden, vragen en behoeften scherp te krijgen, dan jezelf.

Tijdens de Werkestafette ga je in groepen van 5 tot 6 personen met een voor elkaar aan de slag om werk te vinden, begeleid door een coach. Dat doe je zes weken lang. Elke week is er een workshop waarin je meteen ook met je groep resultaat boekt. En tussendoor ga je gericht aan de slag om voor elkaar kansen te creëren op werk.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Werkestafette 5

De organisatoren, coaches, mentor en supervisors leveren hun bijdrage aan de Werkestafette vrijwillig. Omdat ze geloven in de aanpak en het belangrijk vinden dat ook jij betaald werk vindt of creëert. Van jou als deelnemer verwachten we dat je je tijdens de Werkestafette 12 tot 16 uur per week serieus inzet en je medeverantwoordelijk voelt voor het succes van jouw groep.

De achtste Werkestafette Amsterdam start maandagochtend 15 januari 2018 en loopt door tot en met maandagochtend 26 februari. Elke maandagochtend is er een bijeenkomst van 9:30-13:00 uur.

Klik hier om je aan te melden als deelnemer

Vragen, opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Gebruik onderstaand formulier.

Meer weten?

Werkestafette Amsterdam is een activiteit van Netwerkcafé Amsterdam / Stichting Werken voor Elkaar. Organisatie is in handen van vrijwilligers. Het programma wordt bijgestaan door professionals in arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching.

Advertenties