Werkestafette Amsterdam

Werkestafette Amsterdam is een succesvolle, coöperatieve methode om werk te vinden. Door onszelf ontwikkeld op basis van eigen ervaring en met hulp van gespecialiseerde professionals. Lees hieronder hoe het werkt en hoe je je aanmeldt.

Ex-deelnemers zijn enthousiast. Een paar aanbevelingen:

“Ik kreeg enorm veel energie van de samenwerking in mijn groep”
“De Werkestafette gaf me een nieuwe kijk op werk vinden”.
“In mijn groep had de helft van de deelnemers na vier weken werk.”
“Leuk, energieopwekkend, collegiaal, gefocust, meedenken, een verademing
 “Aanrader, professioneel georganiseerd, prettig gebracht, breed aanbod van aandachtspunten, goeie oefeningen”
 “Doen! Het is leuk en spannend, je staat niet meer alleen, het is een warm bad.”

Werkestafette 8

Werkestafette 8 start half januari 2018 en duurt zeven weken. Voorafgaand zijn er twee informatiebijeenkomsten. De data daarvan worden nog bekend gemaakt.

Tijdens Werkestafette 8 zijn er wekelijks speciale workshops gericht op je vaardigheden om elkaar te helpen en om voor een ander openingen te creëren bij een werkgever of opdrachtgever.

Hoe werkt het?

Principe van de Werkestafette: het is gemakkelijker en leuker om voor een ander te bellen, mailen, of bij een werkgever binnen te stappen, dan voor jezelf. En je helpt gemakkelijker een ander om zijn mogelijkheden, vragen en behoeften scherp te krijgen, dan jezelf.

Tijdens de Werkestafette ga je in groepen van 5 tot 6 personen met een voor elkaar aan de slag om werk te vinden, begeleid door een coach. Dat doe je zeven weken lang. Elke week is er een workshop waarin je meteen ook met je groep resultaat boekt. En tussendoor ga je gericht aan de slag om voor elkaar kansen te creëren op werk.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Werkestafette 5

De organisatoren, coaches, mentor en supervisors leveren hun bijdrage aan de Werkestafette vrijwillig. Omdat ze geloven in de aanpak en het belangrijk vinden dat ook jij betaald werk vindt of creëert. Van jou als deelnemer verwachten we dat je je tijdens de Werkestafette ten minste vier dagdelen per week serieus inzet en je medeverantwoordelijk voelt voor het succes van jouw groep.

Vragen, opmerkingen, belangstelling om mee te doen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Gebruik onderstaand formulier.

Meer weten?

Werkestafette Amsterdam is een activiteit van Netwerkcafé Amsterdam / Stichting Werken voor Elkaar. Organisatie is in handen van vrijwilligers. Het programma wordt bijgestaan door professionals in arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching.

Advertenties