Reserveer je plek voor 15 maart

Op donderdagmiddag 15 maart 2018, een week voorafgaand aan de Gemeenteraadsverkiezingen, organiseert Netwerkcafé Amsterdam met medewerking van BKB | Het Campagnebureau, KiesKompas, De Nationale Denktank, De Balie, Gemeente Amsterdam en Start Foundation een speciale themamiddag over arbeidsmarktpositie, werk en inkomen van vijftigplussers.

Een prachtige gelegenheid om met 25 Amsterdamse werkgevers en 100 werkzoekenden te profiteren van elkaars meedenkkracht tijdens het interactieprogramma Ervaring aan het Werk. Met ouderenambassadeur John de Wolf, arbeidsBELmiddelaar Claudia Bouwens en sketchnote-artiest Kate Wilkinson.

Om daarna je mening voor de verkiezingen te vormen tijdens Het Grote Vijftigplus Debat 2018 met 8 politieke partijen onder leiding van Cees Grimbergen, met panelleden Lenne Merbis (Provincie Noord-Holland) en Bastiaan Meinders (De Nationale Denktank).

Klik hier voor het volledige programma

Waar: Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36, 1077 WX Amsterdam (nabij Beethovenstraat en WTC), http://www.thomaskerk.nl/

Wanneer: donderdagmiddag 15 maart 2018, inloop 13:30, start 14:00, einde: 17:00

LET OP: Locatie en aanvangstijd wijken anders dan normaal!

Netwerkcafé Amsterdam wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Aanmelden

We verwachten veel belangstelling. Klik hier om je in te schrijven.

Netwerkcafé Amsterdam wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. We ontkomen niet aan het maken van kosten, zoals voor de website en uitnodigingen. We stellen het dan ook enorm op prijs als je bij binnenkomst of vertrek een vrijwillige bijdrage wilt geven.

Blijf op de hoogte

Als je nog niet bij ons bekend bent, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan in het vervolg tijdig een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Als je al eerder bij een bijeenkomst was, ontvang je vanzelf al een uitnodiging.

Advertenties