Netwerkcafé Amsterdam

Wij inspireren werkzoekende vijftigplussers uit Amsterdam en omgeving om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Met enthousiasme en daadkracht.

Elke eerste woensdagmiddag en derde maandagmiddag van de maand organiseren we een thematische bijeenkomst met (gratis) workshops en netwerkmogelijkheden. Klik hier voor een videoimpressie van zo’n bijeenkomst. De bijeenkomsten worden op deze site aangekondigd. Je kunt telkens ongeveer een week van tevoren je plek reserveren.

Werkestafette Amsterdam

Wil je concreet met elkaar aan de slag om werk te vinden, doe dan mee aan ons succesvolle, coöperatieve programma Werkestafette Amsterdam. Als sinds juli 2016 start om de paar maanden een nieuwe ronde. Klik hier voor informatie en inschrijven.

Werkacademie

Wil je gericht werken aan je persoonlijke, digitale en ondernemende vaardigheden, dan kun je een cursus van één of meer dagdelen volgen bij de Werkacademie. Bijvoorbeeld LinkedIn, Website bouwen, Startlab Samen ondernemen. We zetten steeds in op het bereiken van concreet resultaat.

Werkmarkten

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Dat zijn onze werkmarkten.

Werken aan zichtbaarheid

Daarnaast organiseren we met en voor onze doelgroep speciale acties en andere evenementen, zoals de actie Voet tussen de deur, gericht op activering van werkgevers, en Het Grote Vijftigplus Debat.

Werken voor Elkaar

Netwerkcafé Amsterdam is aangesloten bij Werken voor Elkaar, een groeiende landelijke beweging van en voor vijftigplussers om elkaar aan werk te helpen in een baan of als ondernemer.  Stichting Werken voor Elkaar is ingeschreven bij de KVK onder nummer 67431984.

Contact, vragen, ideeën, zin om mee te helpen?

We zoeken ook mensen die een workshop of inleiding willen geven op een volgende bijeenkomst. We zijn geïnteresseerd in onderwerpen die relevant zijn voor vijftigplussers die nieuw werk zoeken, een bedrijf willen opzetten, zich willen ontwikkelen en/of zinvolle invulling willen geven aan hun leven buiten werk. Ben of ken je zo iemand, laat het ons hieronder weten.

Bellen met de organisatie? 020-6755355.

Logo_WVE_stacked_bm_tb

Advertenties