4 april 2018: Het briljante idee

Je hebt in je dagelijks leven of tijdens je werk vast wel eens gedacht: jee, wat onhandig, dat dáár nog geen oplossing voor is. Heb je op zo’n moment ook wel eens bedacht dat je letterlijk werk van die oplossing zou kunnen maken? Woensdagmiddag 4 april gaan we precies dát doen. Het thema van de middag is:  “Het briljante idee“. We gaan met elkaar aan de slag om ideëen te krijgen waarmee je een zaak kunt beginnen.

De middag wordt geleid door business-coach Gerard Keetman (Business Anno Morgen). Stand-up comedian Mark Waumans (Markwaumans.nl) gaat helpen om je hersenen los te maken voor creativiteit. In een aantal ronden ga je toewerken naar twee kansrijke zakelijke ideeën. En daarna ga je onderzoeken wat en wie je nodig hebt om die ideeën om te zetten naar een onderneming. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van wat je volgende stap kan zijn op weg naar een zaak met verdienkracht.

Deze middag past in de reeks Samen ondernemen, waarin we vijftigplussers willen inspireren om hun ervaring en kennis te bundelen en hun eigen werk te creëren door te gaan ondernemen. Eerdere afleveringen waren gewijd aan het maken van een ondernemingsplan volgens de Lean Canvas-methode.

Waar: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC Amsterdam
Wanneer: woensdagmiddag 4 april 2018, inloop 14:00, start 14:15, einde: 17:45
LET OP: De aanvangstijd is eerder dan voorheen, de inloop is korter!!

Netwerkcafé Amsterdam wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Aanmelden

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Klik hier om je in te schrijven.

LET OP:De aanvangstijd is een half uur eerder dan voorheen!

Advertenties