7 februari 2018: Ik wil iets anders doen!

NCA_20180207Heel veel werkervaring en nu op zoek naar ander werk – hoe pak je dat aan? Ga je voor jezelf beginnen? Ga je een heel ander beroep kiezen? Allemaal vragen waarop je woensdagmiddag 7 februari in zes workshops een antwoord kunt vinden.

Waar: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC Amsterdam, www.postoost.nl/contact-en-route.

Wanneer: woensdagmiddag 7 februari 2018, inloop 14:30, start 15:00, einde: 18:15

Netwerkcafé Amsterdam wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Aanmelden

Er worden omstreeks 100 deelnemers verwacht. De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig. Klik hier om je gratis aan te melden.

Programma Netwerkcafé Amsterdam 7 februari 2018

14:30-15:00 Inloop
Leer mensen kennen en ga je thuis voelen. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Zo leg je nuttige contacten.

15:00-15:30 Inleiding
Gabi Bacalam vertelt hoe ze zelf het roer omgooide en iets heel anders ging doen.

15:30-16:45 Workshops, Ronde 1

Kies één workshop uit elke ronde.

Zelfstandig aan de slag met hulp van de Gemeente – Marco Moerland
Marco vertelt en laat zien hoe Gemeente Amsterdam je kan helpen als je zelfstandige aan de slag wilt gaan. Met duidelijke praktijkvoorbeelden en een uitgebreid pakket van diensten van de Gemeente Amsterdam.

Kijk in de spiegel – Ton Vermin en Cees Bakker (sollicitatielab.nl)
Ton Vermin en Cees Bakker weten alles van de Amsterdamse arbeidsmarkt. Maar weten ook hoe je het beste in de spiegel kunt kijken om te zorgen dat je duidelijk krijgt wat je wilt.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? – Jurjen van den Berg (gortcoaching.nl)
Jurjen van den Berg kan als geen ander vertellen en je laten zien wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

16:45-17:00 Pauze

17:00-18:15 Workshops, Ronde 2

Wat is mijn passie? – Karin Ponten (karinpontencoaching.nl)
Werken vanuit je eigen passie is natuurlijk het mooiste wat er is. Karin Ponten laat zien hoe jij je eigen passie kunt ontdekken.

Ontdek welk werk je écht wilt doen – Marjolein Kalter (baanalsbusiness.nl)
Weet jij ook beter wat je níet wilt dan wat je wél wilt? Dat maakt het zoeken naar werk waar jij tot je recht komt, lastig. Deze workshop laat je ontdekken wat jou ’t meeste aanspreekt. Welke kennis en ervaring zijn voor jou en voor een werkgever superinteressant? En hoe combineer je jouw persoonlijke kwaliteiten tot een baan die op je lijf is geschreven. Marjolein Kalter laat zien en ervaren hoe je op deze vragen een antwoord krijgt. Bonus: Je komt erachter wat de supermarkttest is en hoe deze jou verder helpt.

Verleg je koers – Kate Wilkinson (Art made by Kate)
Kate Wilkinson verlegde in haar leven meer dan eens haar koers. Ze benadert op haar eigen wijze hoe jij het beste je koers kunt verleggen. Wat kun je doen, hoe ga je het doen?

Reserveren

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig een plek. Klik hier om gratis een plek te reserveren.

Advertenties