4 oktober 2017: Samen ondernemen brengt je verder!

Op 4 oktober is de 23e bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam met als thema: Samen ondernemen brengt je verder!

Heb je al eens overwogen om met een paar mensen ervaring en kennis te bundelen om samen een onderneming te starten? Een startup met vijftigplussers die elkaar aanvullen en ondersteunen, dat geeft een heel andere energie! Samen kun je elkaar stimuleren. Samen weet je meer dan alleen. Werkend in een team kun je problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en oplossen.

Spreekt dat je aan, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is dit dé kans om het spelenderwijs uit te vinden. De praktijkmiddag is de tweede in zijn soort. De eerste was begin augustus. Toen deden 70 mensen mee. Zij vonden de middag ‘bijzonder inspirerend’, ‘creatief’, ‘leerzaam en verbindend’. 

Wanneer: woensdagmiddag 4 oktober 2017, inloop 14:00, start programma 14:30 – eerder dan normaal, einde: 18:15
Waar: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC Amsterdam, www.postoost.nl/contact-en-route.

Reserveren

Klik hier om gratis een plek te reserveren.

Programma 4 oktober 2017 14:15-18:15, inloop 14:00

Op 4 oktober bieden we je opnieuw een programma waarbij je kennis maakt met de nieuwste methode om een business-idee te ontwikkelen en van daaruit een onderneming te starten.

Deze keer zal business-coach en internationaal sales consultant René Voogt (Connected Green) een korte training verzorgen over lean canvas, geïllustreerd met inspirerende praktijkvoorbeelden. Aansluitend ga we zelf direct oefenen volgens deze methode. Dat doen we in groepen, elk begeleid door een coach. Daarna delen en beoordelen we elkaars resultaten.

IMG_5577 IMG_5498

Aan het eind van de middag kun je je belangstelling kenbaar te maken voor een vervolgprogramma waarin vijftigplussers daadwerkelijk nieuw werk creëren door een bedrijf of coöperatie te starten.

Blijf op de hoogte

Als je nog niet bij ons bekend bent, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan in het vervolg tijdig een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Als je al eerder bij een bijeenkomst was, ontvang je vanzelf al een uitnodiging.

Vrijwillige bijdrage gevraagd

Netwerkcafé Amsterdam wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. We ontkomen niet aan het maken van kosten, zoals voor de website en uitnodigingen. We stellen het dan ook enorm op prijs als je een kleine vrijwillige bijdrage in de kosten wilt geven.

Advertenties