2 augustus 2017: Samen ondernemen geeft energie

De 21e bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam heeft als thema: Samen ondernemen geeft energie!

Als vijftigplusser heb je een enorme hoeveelheid ervaring en kennis opgebouwd. Je kunt blijven proberen om die te gelde te maken in een baan door een werkgever te overtuigen van je waarde. Maar wat nou als je met een paar mensen die ervaring en kennis bundelt om samen een onderneming te starten. Een startup met vijftigplussers die elkaar aanvullen en ondersteunen. Dat geeft een heel andere energie!

Op 2 augustus krijg je de kans om te onderzoeken of dit bij jou past. We bieden je een intensief programma aan waarbij je kennismaakt met de nieuwste methode om een business-idee te ontwikkelen en van daaruit een onderneming te starten.

Wanneer: woensdagmiddag 2 augustus 2017, inloop 14:00, start programma 14:30 – half uur eerder dan normaal, einde: 18:15
Waar: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC Amsterdam, www.postoost.nl/contact-en-route.

Reserveren

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig een plek. Je schrijft je in voor de gehele middag. Klik hier om gratis een plek te reserveren.

Programma 2 augustus 2017 14:00-18:15

We openen de middag met een interview met Marina Slabbers. Na een afwisselende carrière in loondienst startte zij haar eigen bedrijf TOON, een podium voor creatief ondernemers. Ze deed dat samen met haar dochter. Marina wil graag haar ervaringen als startende en samenwerkende ondernemer met ons delen.

Daarna maakt business-coach Gerard Keetman (Business Anno Morgen) ons bekend met de principes van lean canvas. Geïllustreerd met voorbeelden. Aansluitend gaan we zelf direct oefenen volgens deze methode. Dat doen we in groepen, elk begeleid door een coach. Daarna delen en beoordelen we elkaars resultaten.

Aan het eind van de middag kun je je belangstelling kenbaar te maken voor een vervolgprogramma waarin vijftigplussers daadwerkelijk nieuw werk creëren door samen een bedrijf of coöperatie te starten.

Blijf op de hoogte

Als je nog niet bij ons bekend bent, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan in het vervolg tijdig een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Als je al eerder bij een bijeenkomst was, ontvang je vanzelf al een uitnodiging.

Vrijwillige bijdrage gevraagd

Netwerkcafé Amsterdam wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. We ontkomen niet aan het maken van kosten, zoals voor de website en uitnodigingen. We stellen het dan ook enorm op prijs als je een kleine vrijwillige bijdrage in de kosten wilt geven.

Advertenties