“Je kunt meer dan je denkt”

interview_met_john_de_wolf_20161209

Op 9 december was John de Wolf te gast bij Netwerkcafé Amsterdam. De 100 deelnemers zetten onmiddellijk het ‘lang zal-ie leven’ in toen ze hoorden dat John de volgende dag 54 zou worden. Reactie John: “Dat ik dat nog mag meemaken in 020!”.

In april dit jaar is John de Wolf door Lodewijk Asscher benoemd tot Ambassadeur van 50+. In deze Netwerkcafé Speciaal werd hij geïnterviewd door één van de organisatoren van Netwerkcafé Amsterdam. Ook vragen van de deelnemers kwamen aan bod. Na afloop ging John natuurlijk met de Amsterdammers op de foto.

geen_woorden_maar_voeten_john_de_wolf_20161209Johns boodschap aan de 50-plus werkzoekers is helder: “Pak de kans als die voorbij komt. Je kunt veel meer dan je denkt!” Om dit te onderstrepen vertelde hij over zijn bezoek aan de Tweede kamer, waar hij de Kamerleden en de pers te woord stond.

Netwerkcafé Amsterdam heeft eind november samen met Omroep MAX en FNV letterlijk een enorme voet tussen de deur gezet bij VNO-NCW en MKB Nederland. Onder de aansporing “Geen woorden, maar voeten!” kreeg John de Wolf  op 9 december ook een symbolische voet aangeboden, waarmee hij voor de 50-plussers op pad kan.

Advertenties