Aaltje Vincent en John de Wolf in speciale editie Netwerkcafé Amsterdam

Werkzoekende 50-plussers leren op vrijdag 9 december van Aaltje Vincent hoe ze een snelscan-bestendig CV opstellen. En zij gaan, na een diepte-interview, op de foto met ambassadeur 50+ John de Wolf. Dit in het kader van een speciale, besloten bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam in Pakhuis de Zwijger.

Aaltje Vincent is specialist in slim nieuw werk veroveren. Ze is job marketeer, trainer en schrijver, en ze pioniert in (door)startende organisaties. Tijdens de bijeenkomst geeft zij een ‘Masterclass 9-seconden cv’ waarin ze laat je zien hoe snel een werkgever een cv scant en de manier waarop hij een cv beoordeelt. Bovendien behandelt ze de cv’s van drie werkzoekenden die zich vooraf hiervoor hebben aangemeld.

John de Wolf is dit voorjaar door Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, benoemd tot Ambassadeur van 50+. In deze Netwerkcafé Speciaal houden we een interview met John. Ook vragen uit de zaal komen aan bod. Na afloop kan iedereen met de ambassadeur op de foto.

Deze Netwerkcafé Speciaal vindt plaats in Pakhuis De Zwijger, dat locatie en faciliteiten hiervoor gratis beschikbaar stelt. De speciale editie komt in plaats van de reguliere maandelijkse bijeenkomst in Post Oost.

Programma

Het programma van Netwerkcafé Amsterdam Speciaal op vrijdag 9 december ziet er als volgt uit:

  • 9.30 uur Inloop Pakhuis De Zwijger (routebeschrijving)
  • 10.00 uur Opening Netwerkcafé Speciaal
  • 10.05 uur Masterclass door Aaltje Vincent
  • 12.00 uur Einde Masterclass en korte pauze
  • 12.15 uur Interview met John de Wolf en foto-moment
  • 13.00 uur Einde Netwerkcafé Speciaal

Aanmelden

De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor werkzoekende 50-plussers. Het aantal plaatsen is beperkt. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voor het dekken van onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Wil je meedoen, ga dan naar de reserveringspagina. Daar lees je ook hoe je je CV kunt opsturen voor de masterclass van Aaltje Vincent en kun je een vraag stellen aan John de Wolf.

Advertenties