Werkzoekende 50plussers willen voet tussen de deur

voet_tussen_de_deur

Werkzoekende 50plussers willen niet langer bij voorbaat kansloos zijn op de arbeidsmarkt. In april riep Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelnemers van Netwerkcafé Amsterdam in zijn keynote speech op om het niet langer te pikken. In vervolg daarop gaan Netwerkcafé Amsterdam en Netwerkcafé Den Haag nu samen met Omroep MAX en FNV een ludieke actie voeren.

Op dinsdagmiddag 22 november a.s.  gaan we bij een werkgeversorganisatie in Den Haag op een positieve en spraakmakende manier aandacht vragen voor onze zaak. Door letterlijk en figuurlijk een voet tussen de deur te plaatsen! Om aan te geven dat we als werkzoekende 50plussers een eerlijke kans willen krijgen om bij werkgevers binnen te komen voor een sollicitatie, een proefplaatsing, een oriënterend gesprek.

Ben jij ook teleurgesteld en boos als je na de zoveelste sollicitatie wéér hoort dat je ‘niet in het profiel past’ of dat er ‘gezien de samenstelling van het team voor iemand anders is gekozen’? Zonder dat je jezelf hebt kunnen presenteren of überhaupt bij een werkgever naar binnen mag? Geef die frustratie een uitweg en kom met ons in actie!

Je bent, inclusief reistijd Amsterdam – Den Haag v.v. een middag onder de pannen. We gaan met een of twee bussen. Wij roepen je op om deze te helpen vullen. Meld jezelf aan en vraag ook sympathisanten uit je omgeving mee.Klik hier om je aan te melden voor de actie!

Logos_NCA_Max_FNV_NCDH.jpg

Advertenties