Bijeenkomst 6: Laat zien wie je bent

Als je wat wilt bereiken, moet je laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je behoefte aan hebt. Tijdens de zesde bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam krijg je ruimschoots de mogelijkheid om dat simpele inzicht in al zijn aspecten uit te proberen.

Op de vijfde bijeenkomst kwamen 100 mensen. De belangstelling is altijd groter dan onze capaciteit. Reserveer daarom tijdig een plek.

Programma donderdag 3 maart 2016

Locatie: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC AMSTERDAM

14:45 Inloop, koffie en thee staan klaar

15:05 5oplus werkt – inleiding door Rita van Wel, projectleider 50plus-programma bij UWV.

Workshops eerste ronde

15:30-16:45 Waardevol ervaren door Jenneke Huging (MonteVioZ training & coaching)
Sta je wel eens stil bij wat je echt belangrijk vindt? Wat jij echt de moeite waard vindt om een volgende stap in je loopbaan te zetten? Onze keuzes zijn sterk verbonden met onze waarden, diepgewortelde overtuigingen over wat belangrijk is. Waarden als kompas voor ons verdere leven en loopbaan. Tijdens deze workshop onderzoek je wat voor jou de belangrijkste waarden en behoeften zijn. Waardoor je misschien tot verrassende inzichten en keuzes komt. Volg je hart, want dat klopt!

15:30-16:45 Netwerken met resultaat onder leiding van Erik Lambooy (Netwerkcafé Amsterdam)
We gaan concreet ervaren hoe netwerken werkt. Laat je zien, maak duidelijk waaraan je behoefte hebt en ervaar direct dat het werkt.

Workshops tweede ronde 

17:00-18:15  Overtuig met jouw verhaal door Hélène Oostdijk (InsideStory)
In sollicitaties, onderhandelingen en vergaderingen proberen we de ander te overtuigen; kies voor mij / mijn idee! We willen overtuigen met feiten over wat we hebben geleerd en wat we kunnen. Kan het ook anders? Hoe zou het zijn als je die ander vooral in zijn hart weet te raken? Als je je geschiktheid niet alleen onderbouwt met kennis en kunde, maar weet te raken door de mens die je bent? Jouw werk- en levenservaring leveren een schat aan verhalen op. In deze workshop voel je wat de kracht van een goed persoonlijk verhaal kan zijn. Wie weet, raakt jouw verhaal deze middag al het hart van iemand die een onverwachte deur voor je kan openen.

17:00-18:15 Creëer je eigen werk door Wilma Wassenaar (45 plus en werk)
Zijn jouw zorgen over het vinden van een baan soms niet meer te overzien? Begin je je stiekem wanhopig te voelen? Tijdens deze workshop bespreek je waarom het zo belangrijk is om te laten zien wie je bent. En dat je daarmee je eigen werk creëert. Wilma laat je ervaren hoe je dat doet. Je gaat anders kijken naar je eigen potentieel en de arbeidsmarkt in de nieuwe economie. Na de workshop loop je met meer zelfvertrouwen naar buiten!

Tijdens beide rondes

15:30-18:15 Jobmatchgesprekken met Arzil Alamsjah, Rober Pater (WSP)
Werkgevers Service Punt Amsterdam (www.wspgrootamsterdam.nl ) brengt werkzoekers in contact met werkgevers. Aanwezig zijn: Arzil Alamsjah (Zakelijke en Persoonlijke dienstverlening / Beveiliging/ Facilitaire Zaken)en Rober Pater (Zakelijk en Persoonlijke dienstverlening/ UZB/ Overheid/ ICT). Ook als je niet specifiek gericht bent op deze branches, kun je met hen in gesprek. Neem je CV mee en oefen je Elevator Pitch!

18:15 Afsluiting

Advertenties