Bijeenkomst 4: Jezelf presenteren in woord en beeld

De eerste netwerkbijeenkomst in het nieuwe jaar staat in het teken van jezelf presenteren. Met een eigen website, met een video, met een pakkende persoonlijke presentatie. Daarover gaan de drie workshops in het tweede deel van de middag. Aan het begin van de middag is er gelegenheid om doelgericht te netwerken en om te spreken met een adviseur van het Werkgevers Service Punt Amsterdam. Er zijn de hele middag deskundigen van UWV aanwezig op wie je af kunt stappen met vragen rond werk zoeken, een eigen bedrijf beginnen, wet- en regelgeving. We sluiten de middag af met een Nieuwjaarsborrel (voor eigen rekening) in café Milo schuin aan de overkant van Post Oost.

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig een plek. We vinden ’t belangrijk dat deelnemers elkaar leren kennen en helpen. Wie meedoet aan het eerst deel van de middag, heeft daarom voorrang bij de workshops.

Programma donderdag 7 januari 2016

Locatie: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC AMSTERDAM

14:45 Inloop, koffie en thee staan klaar

15:00 Welkom en introductie

15:15 Gestructureerd netwerken. Speels ervaren hoe netwerken werkt en wat het je kan brengen (o.l.v. Erik Lambooy)

15:15 Inloopspreekuur Werkgevers Service Punt Amsterdam, vertegenwoordigd door Arzil Alamsjah. Arzil is met name gespecialiseerd in de branches Zakelijke en Persoonlijke dienstverlening / Beveiliging/ Facilitaire Zaken. Ook als je niet specifiek gericht bent op deze branches, kun je met hem in gesprek. Vergeet niet je CV mee te nemen.

15:55 Pauze met koffie/thee

16:00 Workshop 1: Bouw je eigen website (Erik Lambooy)
Wil je een website om jezelf, je zaak, je vereniging goed neer te zetten op het internet? En wil je daar niet weer je slimme neefje mee lastigvallen? In deze workshop leer je in een uur hoe je zelf in een handomdraai een eigen website online brengt. Hands-on, zoals dat heet. Je zit aan een computer en gaat zelf aan de slag. Na afloop weet je wat de mogelijkheden zijn, wat erbij komt kijken en hoe je te werk gaat. Maximaal 20 deelnemers.

16:00 Workshop 2: Solliciteren met video (Frank Middendorp)
Wanneer je jezelf presenteert, is het eerste wat mensen doen je naam googlen. Video is favoriet bij de zoekmachines. Een persoonlijke video laat goed zien wat voor vlees men in de kuip heeft. Hoog tijd om de mogelijkheden voor het solliciteren met video eens flink onder de loep te nemen. Niet voor angsthazen. Maximaal 50 deelnemers.

16:00 Workshop 3: Elevator Pitch (Arzil Alamsjah)
Wil jij je presentatie van jezelf verder perfectioneren en hierop deskundige en onafhankelijke feedback krijgen van anderen? Maximaal 6 deelnemers krijgen elk 10 minuten de ruimte voor de presentatie en bespreking van hun Elevator Pitch. Je krijgt feedback van Arzil en de andere deelnemers. Bereid je goed voor om er zo veel mogelijk voor jezelf uit te halen!

17:15 Evaluatie en afsluiting

17:20 Nieuwjaarsborrel in café Milo aan de overkant (voor eigen rekening)

Advertenties