Bijeenkomst 3: Waardevol ervaren, netwerken, website bouwen, LinkedIn

‘Heel stimulerend’, ‘erg fijn om kennis op te doen’, ‘wordt iedere keer beter’. Uit dit soort opmerkingen en een gemiddelde waardering van 7,5  leidde de organisatie van Netwerkcafé Amsterdam af dat ze met de tweede bijeenkomst op de goede weg was. Voor 3 december had ze opnieuw een inspirerend en informatief programma samengesteld, dit keer met drie workshops.

Programma derde bijeenkomst Netwerkcafé Amsterdam

Tijd: donderdag 3 december 2015
Locatie: Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs, 1093 JC Amsterdam

14:30 Inloop, koffie en thee staat klaar

14:45 Welkom en introductie

15:00 Workshop 1. Bouw je eigen website (Erik Lambooy)
Wil je een website voor jezelf, voor je zaak, voor je vereniging, liefst bijna gratis? En wil je daar niet weer je slimme neefje mee lastigvallen? In deze workshop leer je in een uur hoe je zelf in een handomdraai een website online brengt. Hands-on, zoals dat heet. Je zit aan een computer en gaat zelf aan de slag. Na afloop weet je wat de mogelijkheden zijn, wat erbij komt kijken en hoe je te werk gaat.

15:00 Workshop 2. Waardevol ervaren (Jenneke Huging, MonteVioZ training & coaching)
Sta je wel eens stil bij wat je echt belangrijk vindt? Wat jij echt de moeite waard vindt om een volgende stap in je loopbaan te zetten? Wil je doorborduren op je ervaring of wil je op zoek naar wat echt bij je past? Onze keuzes zijn sterk verbonden met onze waarden, diepgewortelde overtuigingen over wat belangrijk is. Waarden als kompas voor ons verdere leven en loopbaan. Tijdens deze workshop onderzoek je wat voor jou de belangrijkste waarden en behoeften zijn. Waardoor je misschien wel tot verrassende inzichten en keuzes komt. Volg je hart, want dat klopt!

15:00 Workshop 3. LinkedIn voor beginners (Marc Janssens)
Wil jij een LinkedIn-profiel aan maken of je profiel verbeteren? In deze workshop kun je leren hoe je
een profiel kunt aanmaken of uitbreiden, hoe je automatisch unieke vacatures in je mailbox krijgt,
hoe je sneller gevonden wordt en wat het voordeel is van actief meedoen in LinkedIn-groepen.

16:15 Gestructureerd netwerken.
Deelnemers gaan voor elkaar aan de slag om mensen te vinden die kunnen helpen bij belangrijke vragen. Bedenk daarom vooraf een vraag waar je antwoord op wilt hebben. Alle vragen zijn toegestaan, van hulp bij het vinden van een verloren vriend tot contact met de HR-manager van een voor jou interessante werkgever.

16:15 Speeddaten met Werkgevers Service Punt (WSP)
Het WSP (www.wspgrootamsterdam.nl) brengt werkzoekers in contact met werkgevers. Elke deelnemer heeft een paar minuten om persoonlijk van gedachten te wisselen met Herman Heethuis (Transport en Logistiek), Arzil Alamsjah (Zakelijke en Persoonlijke dienstverlening / Beveiliging/ Facilitaire Zaken) of Rober Pater (Zakelijk en Persoonlijke dienstverlening/ UZB/ Overheid/ ICT). Ook als je niet specifiek gericht bent op deze branches, kun je kort met hen in gesprek.

17:00 Evaluatie en afsluiting

17:15 Einde

Advertenties