Bijeenkomst 2: Doelen realiseren en LinkedIn

Gesterkt door het succes van de eerste bijeenkomst, zijn de organisatoren van Netwerkcafé Amsterdam aan de slag gegaan met invullen van het programma voor de tweede bijeenkomst. Verbeteringen en suggesties van deelnemers aan de eerste bijeenkomst zijn verwerkt.

De tweede bijeenkomst is op donderdag 5 november 13:30 – 16:00 uur in Post Oost, inloop vanaf 13:15. Reken op een inspirerende workshop over doelen en wensen (en hoe je  ze kunt realiseren), een workshop over LinkedIn (eindelijk je profiel op orde voor wat je ermee wilt bereiken), speeddaten met vertegenwoordigers van het Werkgeversservicepunt (WSP) en netwerken met elkaar (met direct resultaat). Deelname is gratis.

Programma

13:15 Inloop, koffie en thee staan klaar

13:30 Welkom en introductie

13:45 Twee gelijktijdige workshops (beperkt plaats, vooraf inschrijven):

  • Doelen en wensen realiseren (Franz Schwab). Doelen drukken een verlangen uit. Vaak maken we lijstjes: met oudjaar of als we uitgerust zijn op vakantie. Om vervolgens drie maanden later te concluderen dat er niets van terecht gekomen is. 
Hoe kan het dat juist het sterkste verlangen soms ook de meeste interne weerstand oproept? Wat kan je doen om toch je wensen te realiseren? Wat als alles lukt? 
Tijdens deze workshop gaat u concreet met uw eigen persoonlijke doelen aan de slag. Franz Schwab helpt je op heldere en inspirerende wijze om de krachten rond een wens in beeld te krijgen en daarmee de toekomst dichterbij te brengen.
  • LinkedIn voor beginners en gevorderden (Marc Janssens). Wil jij een LinkedIn-profiel aanmaken of je profiel verbeteren? Aanmaken en uitbreiden van je profiel, hoe je automatisch unieke vakatures in je mailbox krijgt, hoe je sneller gevonden wordt, wat het voordeel is van meepraten in groepen, dit wordt allemaal uitgelegd in deze workshop.

15:00 Korte pauze

15:15 Twee gelijktijdige netwerkmogelijkheden:

  • Bijenkorf: Gestructureerd netwerken in kleine groepjes. Elkaar helpen bij het vinden van contacten. Denk alvast na over een vraag waar je hulp voor zoekt. Mag alles zijn, van kookrecept tot partner om samen een bedrijf te starten.
  • Werkgeversservicepunt: Mensen die een baan zoeken kunnen spreken met vertegenwoordigers van het Werkgeversservicepunt Groot Amsterdam. Neem een cv mee.

15:50 Evaluatie en afsluiting

16:00 Einde

We zien uit naar je komst en wensen je een vruchtbare middag. Reserveer vooraf om zeker te zijn van een plek.

Advertenties